Revelion 2015

Sarbatori de Craciun 2015 la Perla Neamtului
decembrie 11, 2015
Show all

Revelion 2015

Cu ocazia sosirii Anului Nou va asteptam la Perla Neamtului sa petrecem impreuna

(Toate locurile rezervate)

Au mai rămas zile numărate până vom conchide povestea lui 2015, perioadă în care am avut parte de bune și rele, împliniri și praguri de trecut, experiențe care ne-au făcut mai buni, realizări care ne-au împlinit. Dar timpul nu îl cântărim în ani, ci în momentele frumoase pe care le punem la păstrat printre filele vieții, clipe ce peste ani vor deveni amintiri de neprețuit.

Și pentru că timpul stă în loc atunci cand îl petrecem cu cei dragi iar fericirea înseamnă să fii exact în locul în care îți dorești să fii cu trupul și cu gândul, vă invităm să petrecem noaptea dintre ani împreună. În cadrul familial cu care v-am obișnuit deja și printre clinchete de cupe cu șampanie, cu masa doldora cu bunătățuri și multă voie bună, vor curge râuri licori din cele mai fine, iar distracția va fi la ea acasă.

Momentele artistice captivante și invitații de seamă ne garantează atmosfera feerică în care vom pași în 2016. Vă așteptăm să ne bucurăm și să petrecem, împreună cu toți cei dragi aproape și multă voie bună ca să ne meargă așa tot anul.